Kalendariumkategori: Vi medverkar hos andra

Klimat- och Energikicken A! 15-16 nov

Klimat- och Energikicken A! 15-16 nov

Den 15-16 november medverkar HBV både som talare och utställare när Sveriges Allmännytta arrangerar Klimat- och Energikicken i Skellefteå på The Wood Hotel och Sara Kulturhus. Värdföretag för denna konferens är Skebo, Skelleftebostäder AB. Konferensen innehåller frågor om energi- och effekteffektivisering, arbete med fossilfrihet, förnybar energi, klimatkrav i nyproduktion, renovering och förvaltning samt klimatsmart boende.

Från HBV medverkar:

Johan Almesjö, VD
Olle Wiman, controller
Jörgen Ågren, hållbarhetsstrateg

Mer information om programmet hittar du här>>

Mercell Live 15 nov

Ola medverkar på Mercell Live

Ola Kroon, inköpschef på HBV kommer att medverka på Mercell Live som är mötesplatsen som syftar till att ge bästa förutsättningarna för att maxa dialogen och göra fler och bättre affärer. Du bjuds på trendspaningar, paneldiskussioner, tips från offentliga inköpare och företagare samt konkreta strategier för hur du framgångsrikt kan utveckla dina offentliga affärer och skapa nya affärskontakter.

Hur gör Sveriges största inköpare för att attrahera nya leverantörer till deras stora ramavtal? Dialog och diskussion på scenen.

Olof Molander, affärsområdeschef på Adda AB med ansvar för Adda Inköpscentral och Ola Kroon, inköpschef på HBV diskuterar på scenen och delar med sig av sina insikter som Sveriges största inköpare. Hur resonerar de kring sina ramavtal? Hur ser de på funktionsupphandlingar och att öka dialogen med sina leverantörer inför upphandlingarna? Vilka är framtidens största utmaningar inom upphandlingsområdet?