Avtalskatalog.

Avtalskatalog

Våra ramavtal avseende varor och tjänster, upphandlade enligt LOU, är framtagna i nära dialog med våra medlemmar för att skapa största möjliga medlemsnytta. För att underlätta våra medlemmars vardag, har vi valt att presentera våra ramavtal i en strukturerad avtalskatalog i Mercell TendSign.

Information om vilken leverantör som är rangordnad etta i regionsindelade ramavtal, hittar du på respektive ramavtals startsida alternativt i dokumentet ”Rangordning” som finns på samma sida i avtalskatalogen. Det är viktigt att läsa dokumentet innan du påbörjar din beställning.

När du klickat dig in på ett av våra ramavtal hittar du övergripande information om ramavtalet i avtalskatalogen. Därefter väljer du den leverantör som är rangordnad etta i ramavtalet och där hittar du all kontaktinformation för att genomföra din beställning.

Vi har delat in samtliga ramavtal i sju olika avtalskategorier i avtalskatalogen;

  • Bygg och Fastighet 
  • Drift, Installation och System
  • Fastighetsenergi 
  • Fordon och Maskiner
  • Inomhus
  • Utomhus 
  • Vitvaror och Tvätt 
Avtalskatalog. Illustration av grupperade informationsblock som beskriver HBVs avtalsområden - se avtalskatalog i Mercell TendSign
Klicka på bilden för att få en större bild.

Spegla avtal i avtalskatalogen

Om ni själva är användare av upphandlingsverktyget Mercell TendSign och arbetar med en avtalskatalog har ni dessutom möjlighet att spegla avtal från vår avtalskatalog till er befintliga. Om ni använder er av ett annat upphandlingsverktyg finns däremot möjlighet att direktlänka in i vår avtalskatalog.

Prenumerera på en påminnelsefunktion

Avtalskatalogen erbjuder en påminnelsefunktion som gör att ni kan välja att prenumerera på de avtalsområde och specifik leverantörs avtal som ni är lite extra intresserad av. Ni kommer då att få en avisering om när en förändring sker inom avtalet. Det kan exempelvis gälla en utbytt prislista, att avtalet förlängts eller annan viktig information under avtalsperioden.


Registrera dig för att prenumerera

  • Gå till sidan våra ramavtal och klicka på det avtalsområde som du är intresserad av. Du kommer då till en ny sida, avtalskatalogen MercellTendsign.
  • Klicka på prenumerera bredvid avtalsnamnet och fyll i dina kontaktuppgifter.

Dialog med ansvarig inköpsstrateg

Utöver funktionen att prenumerera kan ni även välja att kommentera och föra en direkt dialog med ansvarig inköpsstrateg. Skriv era kommentarer när ni är inne på en specifik leverantörs sida (inte på ramavtalets övergripande startsida).