Börja med e-faktura

Börja med e-faktura

För att skicka eller ta emot e-fakturor behöver man en fakturaförmedlingstjänst. Denna tjänst tillhandahålls av ett flertal VAN-operatörer där VAN står för Value Added Network.

Vår VAN-operatör heter Pagero och tillsammans med dem erbjuder vi en portaltjänst för e-fakturaförmedling för våra medlemmar och leverantörer.

E-fakturaformat

Som fakturautställare eller fakturamottagare ska man inte behöva tänka på vilket format man skickar e-fakturor i. Det kan däremot underlätta om man lägger önskad information i rätt fakturafält (xml-tag).

Beroende på vilket format man skickar eller tar emot e-fakturor i och hur presentationen av e-fakturan görs kan informationen presenteras lite annorlunda.

Behöver ni skapa ett konto i Pagero?

För att skapa ett konto och komma igång med faktureringen via denna portaltjänst kan ni ta kontakt med Pagero på support@pagero.com eller via 031-730 88 70 för att registrera ert företag. När ni är registrerade hos Pagero skickas det ett mejl till den mejladress ni har registrerat och där hittar du en länk för att aktivera ditt användarkonto i Pagero Online.

Klicka här så kommer du till en guide som visar hur du kommer igång med Pagero. Guiden gäller både medlemmar, kunder och leverantörer.

Det står er självklart fritt att som både medlem, kund och leverantör att välja vilken operatör på marknaden som passar er bäst.