• Datum: 12 september 2023
  • Tid: 13.00–15.00
  • Plats: Digitalt via Teams

HBV Online, 12 sep

Detta webbinarium anordnas via Teams och är helt kostnadsfritt för våra medlemmar och kunder. Under mötet går vi igenom vad som är aktuellt hos oss på HBV gällande nya avtal och upphandlingar samt status på överprövade upphandlingar. Vi kommer även att berätta mer om kommande upphandlingar av försäkringsförmedlartjänster. Webbinariet presenteras av Lars Lönnblad, regionansvarig Syd och Janne Sunnari, regionansvarig Norr.

Program

13.00–13.45 Förhandlingar i offentlig upphandling. Upphandlande myndigheter har mycket att vinna på att förhandla med sina leverantörer, men förhandlingar är trots det ovanliga i offentliga upphandlingar. Kristian Pedersen, advokat och partner på Advokatfirman Kahn Pedersen berättar om när förhandlingar är tillåtna, hur förhandlingar kan användas för bättre offentliga affärer och vad man som upphandlare bör tänka på när man förhandlar.

13.45–14.00 Paus.

14.00–14.45 Aktuell information om vad som är på gång hos oss på HBV, allmännyttans inköpsfunktion, vad gäller pågående upphandlingar, nya ramavtal, förlängda ramavtal och överprövade upphandlingar.

Anmälan

Våra medlemmar och associerade kunder är varmt välkomna att anmäla sig till detta webbinarium. Det är helt kostnadsfritt. Anmäl dig till Therese Borg, therese.borg@hbv.se, mobil 070-677 89 95.