Övrigt

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för offentligt inköp och ledarskap och vill du vara med och bidra till HBVs framgångar?

I rollen som enhetschef Ramavtal på HBV får du chansen att göra just det och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande arbete.

Dina arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att leda ramavtalsenheten som idag består av nio inköpsstrateger och som har till uppgift att upphandla varor och tjänster kopplade till byggnation, renovering och förvaltning av fastigheter till våra medlemmar enligt en fastställd inköpsprocess.

Du kommer också att ha ett nära samarbete med våra affärsutvecklare för att gemensamt skapa förståelse för vad våra medlemmar behöver för att förvalta och utveckla boendet för sina hyresgäster och för marknadens drivkrafter.

I tjänsten ingår till exempel att:

  • vara ansvarig för det operativa arbetet genom att leda och fördela arbetet på enheten
  • stödja teamet i leverans av ramavtal
  • ansvara för kompetensutveckling och lönesättning i samråd med avdelningschef och VD
  • ha budgetansvar för enheten
  • ha arbetsmiljöansvar vilket omfattar såväl den fysiska som organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en kommunikativ och organiserad person som motiveras av att nå dina mål. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det viktigt att du kan medföra expertis, kunskap och erfarenhet inom LOU. Erfarenhet av operativt och strategiskt ledarskap ser vi som meriterande.

Vad kan HBV erbjuda dig?

HBV arbetar för att skapa en arbetsmiljö där medarbetare trivs och mår bra. Vi erbjuder bland annat rikskort, årskort på SL, friskvårdsbidrag, extra semestertillägg, företagshälsovård och regelbundna sociala aktiviteter. Anställningen omfattas självklart av kollektivavtal med tillhörande försäkringar och tjänstepension.

HBVs huvudkontor finns i attraktiva lokaler i Globen Shopping. Hos oss arbetar drygt 50 medarbetare, av dessa tillhör 20 medarbetare inköpsavdelningen, varav tio medarbetare tillhör enheten Ramavtal. En del resor ingår i tjänsten, både till medlemmar och leverantörer i hela Sverige.

Frågor och kontakt

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Shaun Ogden via e-post: shaun.ogden@amendo.se.

Välkommen med din ansökan!