Medlemsinfo

Nya medlemmar

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster. Danderyds kommun gränsar i norr till Täby kommun, i öster till Vaxholms kommun, i sydöst till Lidingö kommun, i söder till Stockholms kommun, i sydväst till Solna kommun och i väster till Sollentuna kommun, alla i Stockholms län. Vissa delar är bostads- och hyresrätter, men större delen av arealen omfattas av villakvarter.

Hudiksvalls kommun är en kommun i Gävleborgs län. Centralort är Hudiksvall. Kusten är flikig med branta, utstickande uddar. Dellebygden med Dellensjöarna har formats efter ett meteoritnedslag för cirka 220–250 miljoner år sedan.

Höörs Fastighets Lokalaktiebolag är beläget i Höörs kommun i Skåne län. Centralort är Höör. Ringsjön delar av den södra delen av kommunen från resten. Kommunen gränsar till Hörby, Eslövs, Klippans och Hässleholms kommun. Höörs Fastighets Bostadsaktiebolag och Höörs Fastighets Lokalaktiebolag är två nya bolag som kommer att gå under samlingsnamnet Höörs Fastigheter.

Malmö stad även kallad Malmö kommun är en kommun i Skåne län, i före detta Malmöhus län. Centralort är Malmö. Kommunens område tillhör ett av Sveriges mest kulturpåverkade landskap. Under lång tid var kommunen en av Sveriges mest betydande industrikommuner, denna era är dock över. Stora sektorer är istället handel och företagstjänster, men framförallt den offentliga sektorn.

Simrishamns kommun är en kommun i Skåne län, i före detta Kristianstads län. Centralort är Simrishamn. Kommunen är belägen på Österlen i sydöstra delen av landskapet Skåne med Östersjön i öster. Simrishamns kommun gränsar i sydväst till Ystads kommun i före detta Malmöhus län, i väster till Tomelilla kommun och i norr till Kristianstads kommun, båda i före detta Kristianstads län.

Torsby kommun är en kommun i Värmlands län i landskapet Värmland. Centralort är Torsby. Området som utgör kommunen är storkuperat med berg och högre större massiv som höjer sig upp till 300 m över omgivningen. Genom kommunen flyter Klarälven liksom Röjdån och Ljusnan–Mangslidälven.

Varmt välkomna till HBV!