Medlemsinfo

Nu består vi av 390 medlemmar!

På det senaste styrelsemötet godkände styrelsen tre nya medlemmar Lekebergs Kommunfastigheter AB, Nykvarns kommun och Sävsjö kommun så nu består vi av 390 medlemmar!

Lekebergs Kommunfastigheter AB ligger i Lekebergs kommun som ligger i den södra delen av Örebro län. Kommunen gränsar till kommunerna Hallsberg, Laxå, Degerfors, Karlskoga, Örebro samt Kumla. I Lekebergs kommun återfinns Riseberga kloster som var verksamt mellan år 1180 till 1534 och klostrets amfiteater är landets största utomhusteater som rymmer 1 216 sittande åskådare.

Nykvarns kommun ligger i de södra delarna av Stockholms län. Kommunen gränsar till kommunerna Södertälje, Gnesta och Strängnäs. I Nykvarn hittar man Taxinge slott, eller Taxinge-Näsby gods, som det egentligen heter, som bland annat är känt för sin kak- och bakelsebuffé.

Sävsjö kommun ligger i Jönköpings län och gränsar till kommunerna Växjö, Alvesta, Värnamo, Vaggeryd, Nässjö och Vetlanda. I Sävsjö återfinns nära 750 fornlämningar varav cirka 100 rösegravar och en av de mest besökta sevärdheterna i hela Småland är Eksjöhovgårds slottsruin som ligger nära länsväg 127.

Varmt välkomna till HBV!