Medlemsinfo

Nu är vi fler än 400!

Vid det senaste styrelsemötet godkände styrelsen fyra nya medlemmar och nu består vi av 401 medlemmar!
De medlemmar vi hälsar välkomna är Fastighets AB Hushagen, Kumla kommun, Mariestads kommun och Vellinge kommun.

Fastighets AB Hushagen, ligger i Borlänge som är beläget vid Dalälven i Dalarna. Borlänge är den största tätorten i Dalarna och räknas som Sveriges 27e största stad. Hushagen har ca 50 byggnader i Borlänge med omnejd. Borlänge är en kultur- och musikstad och många stora svenska artister kommer härifrån. 

Kumla kommun, ligger i Örebro län i Närke och består av socknarna Ekeby, Hardemo och Kumla. Kumla har ett av Sveriges vackraste bibliotek och i Kvarntorp finner du ”Konst på Hög” som är en konstutställning belägen 100 meter över närkeslätten och utnämnt till Sveriges märkligaste besöksmål.

Mariestads kommun, ligger vid Vättern i Västra Götalands län. Gamla Stan i Mariestad är med sina kullerstensgator och vackra trähus, en av landets bäst bevarade stadskärnor. Mariestad grundades 1583 och staden fick sitt namn efter Hertig Karls fru Maria. 

Vellinge kommun, ligger i den sydvästra delen av Skåne och kommunen ingår i Stormalmö. Vellinge är känt för sina långa sandstränder, natursköna vandringsleder och historiska sevärdheter. I Vellinge kommun äger ett av Sveriges största internationella sportevenemang rum varje år, nämligen Falsterbo Horse Show. 

Vi hälsar dem varmt välkomna till HBV!