Övrigt

Vi söker en controller

Är du en driven och framåtlutad controller som vill jobba på en av Sveriges kanske bästa arbetsplats? Vi erbjuder en bred roll inom controlling i ett spännande bolag som präglas av ett familjärt och inkluderande arbetsklimat.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med bemanningsbolaget Resultat AB. Du är varmt välkommen att söka jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för uppföljning och rapportering, analysera mönster och utveckla digitala ekonomistyrningstjänster så är detta rätt plats för dig! Du kommer arbeta i team med vår inköpscontroller, uppföljningsansvarig på inköpsavdelningen och en junior controller.

Ditt huvudsakliga fokus och ansvar kommer att ligga på den interna uppföljningen. Tillsammans med övriga controllers kommer du stötta ekonomienheten med budget, resultat och månadsrapportering samt diverse analysuppdrag. Du kommer också att arbeta fram ett nytt digitalt rapporteringspaket.

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår inköpscontroller som till viss del kan innebära att besöka våra medlemmar och kunder och stötta dem i sina inköpsanalyser. Vår hållbarhetsstrateg och såväl ledning som enhetschefer kommer även de att behöva dina tjänster i form av måluppfyllelse och mätning mot nyckeltal samt rapportering.

Din profil

Du har en utbildning på högskolenivå eller likvärdigt, gärna med inriktning ekonomistyrning. Självklart mycket goda kunskaper i Excel och därmed även Pivot. Vi tror också att du har både intresse och kunskap i stödjande stordatasystem som Power BI. Troligtvis har du flera års erfarenhet av arbetet som controller, gärna från både privat och offentlig sektor. Har du dessutom arbetat i en medlemsstyrd organisation så är det meriterande.

Som person tycker du om att träffa andra människor och du har lätt för att skapa kontakt. Du är också nyfiken av din natur och vill gärna utveckla och ligga i framkant både när det gäller siffror och teknik/IT. Eftersom du har en samverkande och stödjande funktion framför allt internt men också externt så är du pedagogisk och kommunikativ och tycker om att skapa presentationer.

Självklart tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer strukturerat. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar men är ändå ad-hoc vänlig. Du arbetar med många olika saker samtidigt men tappar inte din blick på helheten. Att bygga formella och informella nätverk ser du som en arbetsmetod och du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och uttrycker dig på ett välformulerat och engagerat sätt.

Framgångsfaktorer

• Högskoleutbildning eller likvärdigt gärna med inriktning ekonomistyrning.
• Flera års erfarenhet som controller.
• Mycket goda kunskaper i Excel, även Pivot.
• Kommunikativ och pedagogisk.

Ansökan

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Gabriella Urban, Resultat AB
Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62. Här söker du tjänsten>>