• Datum: 24 april 2023
  • Tid: 11.00–12.00
  • Plats: Digitalt via Teams

Webbinarium e-Mobility

Varmt välkommen att delta på detta webbinarium via Teams där vi berättar mer om vad du bör tänka på när du planerar att installera laddpunkter.

För varje ny elbil som rullar ut på våra vägar växer behovet av laddstationer och även kravet på kvalitet och kapacitet. Via HBVs ramavtal 20-103 Elmaterial och belysning, e-Mobility, finns det möjlighet att avropa både varor i form av laddpunkter, såsom laddstolpar samt tjänster i form av betallösningar och molntjänster. Installation av produkterna får man ordna på egen hand via upphandlad elinstallatör. På detta webbinarium kommer vi att berätta mer om vad du bör tänka på när du planerar att installera laddpunkter samt vilka produkter som finns att tillgå via leverantören Ahlsell Sverige AB, som är antagen som rangordnad etta på HBVs avtal.

Under webbinariet har du möjlighet att ställa frågor direkt till presentatören Roger Nilsson, marknadschef och e-Mobilitetsspecialist på Ahlsell Sverige AB.

Anmälan

Våra medlemmar och övriga associerade kunder är varmt välkomna att anmäla sig till detta webbinarium. Anmäl dig till Therese Borg, therese.borg@hbv.se, mobil 070-677 89 95 om du önskar delta. Det är helt kostnadsfritt.