• Datum: 8 mars 2023
  • Tid: 12.00–14.30
  • Plats: Ahlsells butik, Archimedesvägen 1-3 Bromma

HBV-träff e-Mobility

Varmt välkommen till denna HBV-träff med fokus på HBVs ramavtal 20-103 Elmaterial och belysning där varor gällande e-Mobility ingår.

För varje ny elbil som rullar ut på våra vägar växer behovet av laddstationer och även kravet på kvalitet och kapacitet. Via HBVs ramavtal 20-103 Elmaterial och belysning, e-Mobility, finns det möjlighet att avropa både varor i form av laddpunkter, såsom laddstolpar samt tjänster i form av betallösningar och molntjänster. Installation av produkterna får man ordna på egen hand via upphandlad elinstallatör. På denna träff kommer vi att berätta mer om vad du bör tänka på när du planerar att installera laddpunkter samt vilka produkter som finns att tillgå via leverantören Ahlsell Sverige AB, som är antagen som rangordnad etta på HBVs avtal.

På denna träff medverkar:

Jonas Löfgren, enhetschef Ramavtal, HBV
Sofia Nordblom, regionansvarig Öst, HBV
Martin Johansson, regional försäljningschef, Ahlsell Sverige AB
Thomas Zetterström, e-Mobilitetsspecialist, Ahlsell Sverige AB

Program

12.00 Samling, lättare lunch
12.30 Information från HBV om ramavtalet 20-103 Elmaterial och belysning / e-Mobility
13.00 Information från Ahlsell Sverige AB om e-Mobility och vilka produkter och tjänster som finns att avropa via avtalet
13.30 Produktdemonstration
14.30 Avslutning med gemensam fika

Anmälan

Våra medlemmar och övriga associerade kunder är varmt välkomna att anmäla sig till denna träff. Anmäl dig till Therese Borg, therese.borg@hbv.se, tel 070-677 89 95 om du önskar delta. Det är helt kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.