Servicefordon

Kort beskrivning

Servicefordon är ett helt nytt ramavtalsområde som HBV kommer att påbörja upphandlingen av under hösten 2017. Upphandlingen kommer att omfatta köp och leasing av olika typer av transportfordon och personbilar, exempelvis skåpbilar, lätta lastbilar och personbilar. Den exakta omfattningen kommer att styras av beställarnas specifika behov.

Dynamiskt inköpssystem (DIS)

För att förenkla och effektivisera era beställningar, bygger vi nu vårt första Dynamiska Inköpssystem (DIS), vilket kommer att ge er större valfrihet och flexibilitet att välja det fordon ni behöver. DIS är i grunden en metod för elektronisk upphandling och konkurrensutsättning och kan och får tillämpas för diverse varor och tjänster och byggentreprenader som allmänt är tillgängliga på marknaden.

Läs mer om Dynamiska inköpssystem (DIS) i vår tidning HBV-magasinet här>>.

Regionala workshops

Vår ambition är att förankra det nya upphandlingsområdet med er och visa hur lätt ni kan avropa/upphandla utifrån era precisa behov. Vi planerar att genomföra regionala workshops och informationsträffar i början av 2018 gällande den nya upphandlingen. Samtliga tider och platser kommer inom kort att presenteras på vår hemsida. Håll utkik!

Avtalsstart

Planerad till våren 2018 med en avtalstid på två år som därefter kan förlängas flera gånger. Sammanlagd avtalstid inklusive förlängningar kan maximalt bli åtta (8) år.

Annonsering 

Annonsering av upphandling är planerad till början av 2018 och den ligger ute för remiss här  fram till 2018-01-31.

Kontakt

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta ansvarig upphandlare, Ville Gruner, tel 08-556 765 37, ville.gruner@hbv.se.

Uppdaterad 2018-03-20

Kontakt