Välkomna till HBV

Vi har under senaste åren haft glädjen att få välkomna flera nyanställda till HBV. Möt några av de senaste.

Adam Anstrin

Adam Anstrin, anställdes den 1 september 2018 och arbetar som upphandlingskonsult på Pilot Skåne. Adam som ursprungligen kommer från Stockholm är bosatt i Malmö under projektets gång. Han studerar till offentlig upphandlare på Frans Schartaus handelsinstitut och tar examen i december 2018. Under 2018 har han vid sidan av studier arbetat på Stockholms stads kyrkogårdsförvaltning där han upphandlat fastighetsnära varor och tjänster. 
Adam brinner för upphandling och gillar utmaningar. Han ser fram emot att genomföra Pilot Skåne och att arbeta nära medlemsbolagen. Han ska tillsammans med andra involverade göra sitt yttersta för att projektet faller väl ut hos både leverantörer och medlemsbolag.  
På fritiden tränar han löpning, läser böcker och umgås med vänner.

Elin Larsson

Elin Larsson började som praktikant på HBV hösten 2017 då hon läste YH-utbildningen Offentlig Upphandlare på Frans Schartau. Nu är hon klar med sin utbildning och anställdes på HBV den 1 juni 2018. Hon har tidigare arbetat inom resebranschen men ser nu fram emot att få hjälpa våra medlemmar med att föra FKUer där hon får en god insikt och förståele för våra ramavtal. Som ny ser hon även fram emot att bredda sin kunskap inom flera olika typer av upphandlingsprocesser.  
Fritiden spenderar hon gärna tillsammans med sin familj och sina vänner och ett stort intresse utöver hem och trädgård är att resa i kombination med god mat.  

Magaly Frithiofsson

Magaly Frithiofsson, är vår trainee via SABOs traineeprogram och hon började den 1 september 2018. Magaly har tidigare arbetat som juridisk rådgivare och upphandlare i Perun och hon är advokat i grunden. Hon tycker om att arbeta med upphandling då hon ser varje ny upphandling som en ny utmaning. 
Hon ser fram emot att arbeta som trainee och företräda HBV i traineeprogrammet där hon kommer få kännedom om allmännyttiga företag i Sverige och där hon kan nätverka samt dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper. 
Hennes störtsa passion är att resa då hon älskar att få ny kunskap om olika kulturer och att träffa nya människor. Fritiden ägnar hon även till sin familj och sina vänner. Hon är även volontär på Stockholms Stadsmission. 

Sofia Nordblom

Sofia Nordblom, anställdes den 13 augusti 2018 och arbetar som regionansvarig affärsutvecklare för det som ska bli region öst. Närmast kommer hon från en roll som strategisk inköpare på Skatteverket men har även erfarenhet av att jobba som upphandlare på en kommun. Hon ser mycket fram emot att träffa alla medlemmar och få börja bygga relationer och få till ett gott samarbete. Förutom familj och vänner så ägnas fritiden till det nyvunna intresset för thaiboxning men framförallt hennes stora passion för att resa där ambitionen är att besöka två nya länder per år.

Lana Engberg

Lana Engberg, anställdes den 1 juni 2018 och arbetar som inköpscontroller. Hon har en bred erfarenhet från flera olika yrken men kommer närmast från Upphandlingsmyndigheten där hon arbetade som strateg. Lana tycker att det ska bli fantastiskt roligt att bygga upp en ny funktion som inte tidigare har funnits på HBV där hon får skapa möjlighet till utveckling och att ha ett övergripande ansvar för inköpsplanerings-processen, budgetering av inköp, uppföljning av nyckeltal, samt löpande ansvar för att analysera inköpsverksamheten. Fritiden spenderar hon tillsammans med sin familj och sina vänner. 

 Irina Eriksson

Irina Eriksson, anställdes den 1 juni 2018 och arbetar som redovisningsekonom. Hon har arbetat i flera länder med ekonomi, marknadsföring, försäljning samt varit entreprenör och kommer senast från Wise Proffessionals AB.

Irina har civilingenjörsexamen och utbildning inom ekonomi och studerar Företagsekonomi på Stockholms Universitet vid sidan om arbetet.

Hon talar fem språk bland annat ryska och finska. Irina är intresserad av att analysera och effektivisera. Hennes stora passion i livet utöver familjen, är japanska trädgårdar och klassisk musik.

 

Uppdaterad 2018-10-01