Upphandlingsdagarna 2020

Upphandlingsdagarna 2020 - mötesplats för upphandling och inköp. Självklart finns HBV på plats. Du hittar oss i monter B:22. Kom och hälsa på oss!

Datum 4-5 februari 2020

Tid 09:00-16:00

Plats Kistamässan, Stockholm

Den 4-5 februari 2020 och för 15:e året i rad arrangeras Upphandlingsdagarna, mötesplatsen för offentliga upphandlare och inköpare samt alla de företag som förser offentlig sektor med nödvändiga varor och tjänster.

De två dagarna är fyllda med seminarier och workshops där tonvikten ligger på kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

På Upphandlingsdagarna 2020 får du inblick i hur EU vill utveckla de gemensamma reglerna för offentlig upphandling och hur EU vill gå vidare med att digitalisera inköpsprocessen. Du får också ta del av de senaste forskningsrönen kring den offentliga affären och hur offentlig upphandling kan bidra till hållbarhet.

Upphandlingsdagarna bjuder på fyra parallella spår där du väljer de ämnen och presentationer som är allra mest relevanta för dig. Upphandlingsjuridik med affären i fokus är en central del i programmet de båda dagarna tillsammans med andra ämnen som digitalisering och upphandling av IT respektive entreprenader, Ett separat spår fokuserar helt på hur företag kan bli bättre på att sälja till offentlig sektor.

Du kan också välja bland ett stort utbud av workshops inom områden som dialog, e-handel, förhandling och avtalsuppföljning.
Upphandlingsdagarna är den självklara mötesplatsen för dig som behöver hålla dig uppdaterad kring alla aspekter av den offentliga affären.

Boka din plats här>>