Vi växer så det knakar!

Under gårdagens styrelsemöte godkände styrelsen hela fem nya medlemmar. Tillsammans består vi nu av 378 bostadsbolag, kommuner och fastighetsbolag!

Vi växer helt enkelt så det knakar och våra nya medlemmar är inga mindre än: 

Lycksele kommun
Lycksele kommun ligger Lappland, mitt i Västerbottens län och gränsar till kommunerna Bjurholm, Åsele, Vilhelmina, Storuman, Sorsele, Malå, Norsjö samt Vindeln. Kommunen ingår även i förvaltningsområdet för det samiska språket. 

Strömsunds kommun
Strömsunds kommun ligger i Jämtlands län och gränsar till kommunerna Krokom, Östersund, Ragunda, Dorotea, Vilhelmina och Sollefteå. Kommunen gränsar även till Norge och den ligger i hela tre landskap, nämligen Jämtland, Ångermanland och en liten kil går in i Lappland. Redan under stenåldern fanns det bosättningar på flera platser där kommunen nu breder ut sig. 

Sundsvalls kommun
Sundsvalls kommun ligger i Västernorrlands län och är den tredje folkrikaste kommunen i Norrland. Kommunen ligger i Medelpad men en liten del ligger även i Hälsingland och de angränsande kommunerna är Nordanstig, Ånge, Bräcke, Ragunda, Sollefteå och Timrå. Kommunen gränsar även till Bottenhavet. 

Vansbro kommun
Vansbro kommun ligger i Dalarnas län och gränsar till kommunerna Mora, Leksand, Gagnef, Ludvika, Filipstad och Malung-Sälen. Mitt i centrala Vansbro ligger Stationshuset som flera gånger blivit framröstat som Dalarnas vackraste hus.

Ängelholms kommun
Vackra Ängelholms kommun ligger i Skåne län och gränsar till kommunerna Laholms, Båstads, Örkelljunga, Klippan, Åstorp och Helsingborg. Kommunen gränsar även till Skälderviken som är en del av Kattegatt. Ängelholm var den första kommunen i Sverige att erbjuda bredband till sina invånare. 

Uppdaterad 2021-12-16