Uppsalahem vinner priset Årets Inköpsprestation 2018

På bilden syns Annelie Aalto och Beatrice Nordling.

På Upphandlingsdagen den 17 oktober presenterades att Uppsalahem stod som vinnare av priset "Årets Inköpsprestation 2018". Tyvärr hade ingen av dom möjlighet att delta denna dag. Istället begav sig en delegation från HBV till Uppsalahems huvudkontor för att lämna över priset och bjuda personalen på tårta. Det var ett glatt gäng som tog emot, med Beatrice Nordling (verksamhetsutvecklare) och Annelie Aalto (inköpsansvarig) i spetsen.

HBV har infört detta pris för att uppmärksamma någon eller några som varit särskilt framgångsrika och innovativa inom inköpsområdet och i år stod Uppsalahem som värdiga vinnare av detta pris.

Motiveringen löd:

Genom att ställa krav på jämställdhet i upphandlingar och även arbeta aktivt med uppföljning av dessa tar Uppsalahem sitt ansvar som samhällsaktör och verkar som ett föredöme för andra att ta efter. Dessutom har man med hjälp av framtagna checklistor förenklat och gett stöd i anbudsprocessen för leverantörer att inkomma med korrekta anbud.  

Läs mer i nästa nummer av HBV-Magasinet, utkommer 12 december, om Uppsalahems strategiska jämställdhetsarbete där de involverat både samarbetspartners och kunder i processen.

Uppdaterad 2019-11-14