Solenergi 18-168 annonserat

Det dynamiska inköpssystemet för det nya ramavtalsområdet Solenergi, 18–168, är nu annonserat och öppet för kvalificering av leverantörer. DIS plattformen omfattas av olika typer av solcellspaket, system, tjänster och entreprenader kopplade till dessa. Den precisa omfattningen i upphandlingen styrs av beställarens specifika behov. I början av februari kommer det vara möjligt att göra beställningarna i det nya DISet. Ansvarig upphandlare är Ville Gruner.

För att se DISet för Solenergi 18-168 i TendSign, klicka här>>.

Kvalificera dig som leverantör

DISet är öpppet och fritt för leverantörer att löpande ansluta sig till. 

Om du eller ditt företag är registrerade i TendSign sedan tidigare hittar du DISet och kan registrera dig här>>.

Om du och ditt företag ännu inte är registrerade i TendSign kan du göra det gratis här>>.

Upphandlingsträff för leverantörer av solceller

Den 31 januari anordnas en informationsträff kring upphandling och det nya DISet för solenergi med Sustainable Innovation och HBV. Inför lanseringen vill vi ge alla leverantörer en möjlighet att få titta på och få stöd i hur DISet fungerar. Läs mer och anmäl dig här>>.

För att beställa

I början av februari öppnar detta DIS för beställningar. Tipsa gärna i god tid duktiga och bra lokala leverantörer om att kvalificera sig för detta DIS. HBV hjälper även till vid kvalificering och utvärdering av anbud samt upprättande av tilldelningsbeslut som sker tidigast tio dagar efter annonsering av respektive upphandling/beställning.

Till hjälp för beställaren har vi tagit fram ett dataverktyg som vi kallar för applikation. Denna applikation skapar automatiskt er ram- och objektsbeskrivning av ert projekt.

Läs mer här>>.

Vill du veta mer?

På vårt event "Hållbara dagar" 19-20 mars på Quality Hotel Globe i Stockholm, kommer vi att presentera upplägget för det nya DISet i sin helhet. Detta sker den 20  mars kl 13:15-15:30. Önskar man delta på endast detta så går det bra att kostnadsfritt anmäla sig till Therese Borg, therese.borg@hbv.se senast den 19 januari.

Program

13:15 HBV och Sustainable Innovation presenterar upplägget för DIS - Solenergi
13:45 ÅF presenterar och visar hur man använder sig av den framtagna applikationen
14:15 Kaffepaus
14:30 Projektbeskrivning och goda exempel
14:50 Kvalificerade leverantörer presenterar sig - panelsamtal
15:30 Avslut

Uppdaterad 2019-01-13

Kontakt