RFI - Städmaterial och hygienprodukter

Var med och påverka vår kommande upphandling av Städmaterial och hygienartiklar genom att svara på den RFI som nu finns annonserad. Sista svarsdag är 2019-12-11. Produkter som kommer att omfattas av denna upphandling är exempelvis torkpapper, städkemikalier, städredskap med tillbehör, handhygien, påsar, säckar, städvagnar, dispenser och hållare, handskar och första hjälpen. Ansvarig inköpsstrateg är Elin Erwid.

Produkterna ska främst avropas via näthandel och ska kunna levereras till hela Sverige. 

Med denna RFI vill vi säkerställa att det i upphandingen ställs relevanta krav som uppfyller upphandlingens mål samt att fler leverantörer kan vara med och lämna anbud som tillgodoser medlemmarnas behov av städmaterial och hygienprodukter.

Förutom denna RFI har vi även skickat ut en enkät till våra medlemsbolag med frågeställningar om sortiment, tillvägagångssätt för avrop, funktioner i nätbutik, förslag om fasta leveransdagar samt frågor gällande miljökrav på transporter.

Vår strävar alltid efter att skapa ramavtal som ger våra medlemsbolag och kunder största möjliga värde, så ta chansen och var med och påverka upphandlingsunderlaget genom att svara på den annonserade RFIn.

Klicka här för att komma till denna RFI>>
(Länken är giltig till och med 2019-12-11)

Uppdaterad 2019-11-25

Kontakt