Nytt avtal för Badrumsmöbler klart för start

öppet vitt badrumsskåp med diverse flaskor i

Kammarrätten valde att avslå Invexa ABs ansökan om prövningstillstånd gällande HBVs upphandling av Badrumsmöbler 20-137. Det betyder att vi nu kan gå vidare och teckna avtal med antagna leverantörer och det nya ramavtalet börjar att gälla 2021-02-01. Ramavtalet är rikstäckande och består av två avtalsområden; produkter av plåt samt produkter av högtryckslaminat. Tre leverantörer är antagna i rangordning för respektive avtalsområde. Ansvarig inköpsstrateg är Emelie Färninger.

Omfattning

Ramavtalet Badrumsmöbler 20-137 är rikstäckande och indelat i två avtalsområden; produkter av plåt samt produkter av högtryckslaminat. Det omfattar leveranser av hållbara och funktionella badrumsmöbler, till exempel väggfasta badrumsskåp, spegelskåp, tvättställskommoder, tvättbänkar, strykskåp, väggfasta skötbord samt tillbehör till badrumsmöbler som exempelvis belysningsarmaturer, handdukstorkar och utrustning för handikappsanpassning.

HBV har antagit följande leverantörer i rangordning:

Avtalsområde 1 - Produkter av plåt

1. Ahlsell Sverige AB
2. Luck & InredningsBolaget AB
3. Dahl Sverige AB

Avtalsområde 2 - Produkter av högtryckslaminat

1. Dahl Sverige AB
2. Ahlsell Sverige AB
3. AB Byggbeslag

Möjlighet till trepartsavtal finns. 

Avtalstid

Avtalstiden är 2021-02-01 – 2023-01-31 med möjlighet för HBV till en eller flera förlängningar. Sammanlagd avtalstid inklusive förlängningar kan maximalt bli fyra år.

Kontakt

Frågor om det nya ramavtalsområdet besvaras av ansvarig inköpsstrateg Emelie Färninger och regionansvarig affärsutvecklare Gustav Lundin. 

Uppdaterad 2021-01-20

Kontakt


Kontakt


 • Gustav Lundin
  Gustav Lundin
  • Regionansvarig affärsutvecklare Väst
  • Besöksadress: Varlabergsvägen 29 Kungsbacka
  • 070-664 01 13
  • Epost