Ny avtalskatalog ute nu!

Nu är den lanserad! Ett klick på den gröna knappen "AVTAL" här på vår hemsida leder nu direkt in till vår nya avtalskatalog i Visma TendSign. En ny struktur kommer att göra det lättare att hitta rätt avtal och nyheter inom avtalet uppdateras i realtid. Genom att välja att prenumerera på de ramavtal du tycker är extra intressanta, får du en avisering så snart det sker en uppdatering inom ramavtalet. Vi hoppas att den nya avtalskatalogen ska skapa stort mervärde för dig som medlem, kund och leverantör.

Om du själv är användare av upphandlingsverktyget Visma TendSign och arbetar med en avtalskatalog, har du dessutom möjlighet att integrera vår avtalskatalog i er befintliga. Om ni använder er av ett annat upphandlingsverktyg går det att direktlänka in i vår avtalskatalog. 

Se vår korta instruktionsfilm för att snabbt lära dig hitta den information du söker.

Via den nya avtalskatalogen går det även att skicka frågor direkt till ansvarig upphandlare på HBV. 

För att göra det lätt och överskådligt för användaren har vi valt att dela in ramavtalen i sju avtalskategorier.

  • Bygg och Fastighet
  • Drift, Installation och System
  • Fastighetsenergi 
  • Fordon och Maskiner 
  • Inomhus 
  • Utomhus 
  • Vitvaror och Tvätt 

Inom varje avtalskategori hittar du sedan alla våra ramavtal.

När du klickat dig in på ett ramavtal hittar du övergripande information om ramavtalet. Därefter väljer du den leverantör som är rangordnad etta i ramavtalet och där hittar du all kontaktinformation som behövs för att genomföra din beställning.

Information om vilken leverantör som är rangordnad etta i regionsindelade ramavtal, hittar du i tilldelningsbeslutet. Det är därför viktigt att läsa det innan du påbörjar din beställning.

I och med övergången till Visma TendSign kommer eventuella länkar till HBVs gamla avtalssidor inte längre att fungera. Länkarna kommer att behöva uppdateras och sedan läggas in på nytt. Detta kan vara viktigt att notera om ni sedan tidigare har sådana länkar i er egen avtalsdatabas (e-handelssystem/avtalskatalog).

Frågor om den nya Avtalskatalogen besvaras av Merita Norberg, merita.norberg@hbv.se.

Uppdaterad 2019-08-19

Kontakt