Lär dig mer om solenergi

Upphandlingar genom HBVs nationella dynamiska inköpssystem för Solenergi, 18-168, omfattar solcellspaket, solcellssystem samt tjänster och varor kopplade till solenergi. Den precisa omfattningen av upphandlingen styrs av beställarens specifika behov.

För att hjälpa beställaren har vi tagit fram ett stödverktyg som vi kallar för applikation, som underlättar och automatiserar kravställningen för det kommande solcellsprojektet. DISet och applikationen har tagits fram i samarbete med projektet Grön BoStad Stockholm, ett samverkansprojekt för hållbar stadsbyggnad. 

Vill du veta  mer?

I samband med HBV-träffen Hållbara dagar (läs mer>>) kommer vi att arrangera ett kostnadsfritt seminarium dag två där vi informerar om det nya nationella DISet för Solenergi och den speciellt framtagna applikationen.

Datum: 20 mars 2019
Tid: kl 13:15 - 15:30
Plats: Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7, Stockholm. 

Program

13:15 HBV och Sustainable Innovation presenterar upplägget för det nya nationella dynamiska inköpssystemet för Solenergi. Ville Gruner, HBV och Lovisa Bengtsson, Sustainable Innovation.

13:45 Presentation av HBVs digitala applikation som underlättar och automatiserar kravställningen för ditt företags kommande solcellsprojekt.

14:15 Kaffepaus.

14:30 Projektbeskrivning - Solcellsanläggningar ur ett beställarperspektiv.

14:50 Solcellsleverantörer presenterar sig - panelsamtal.

15:30 Dagen avslutas. Ulf Lindblom, affärschef, HBV.


Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt. Anmäl dig genom att klicka på länken>> och fyll i dina kontaktuppgifter senast 5 mars.

Har du frågor om träffen går det bra att kontakta Therese Borg, tel 08-556 765 26, therese.borg@hbv.se eller Ville Gruner, tel 08-556 765 37, ville.gruner@hbv.se.

I samarbete med:

 

 

Hjälp vid upphandling

Till de tio första solcellsprojekten som upphandlas genom HBVs DIS för Solenergi, erbjuder HBV kostnadsfri konsulthjälp i upp till 15 timmar per medlemsbolag och projekt. Kontakta ansvarig upphandlare Ville Gruner.

Vill du veta mer om DISet för Solenergi, klicka här>>.

Uppdaterad 2019-02-18

Kontakt